Om er være hjemme…

En måned er gået siden sidste indlæg, hvorhen den er gået ved jeg dog ikke. Syntes tiden flyver afsted, med skrivning af bachelor-projekt, arbejde og hygge med venner og familie.

PT. sidder jeg i min elskede sofa (rettelse: min kærestes sofa – min blev solgt da jeg kom hjem), og nyder stilheden i lejligheden. Det nu meget rart at være helt mutters alene igen,  det somom at tiden i Paris virkelig lærte mig at værdsætte disse stunder.

Med hensyn til bloggen, ved jeg endnu ikke hvad der skal ske. Jeg har ikke fundet en egentlig rytme i min hverdag endnu, men når tid er, kommer der nok et indlæg eller to. Jeg savner at sætte mig ned og reflektere over dagen, hvilken bloggen er et eminent måde at gøre det på.

Ovenstående billeder viser vores midlertidige sofabord – da det andet blev solgt i dag (har en drøm om et af de gamle bønneborde – evt. to styks). Bordet er et gammelt hvidmalet natbord, der egentlig fungerer meget godt som sofabord så længe. (Med lidt påskeliljer og nogle lys bliver alt jo fint!).

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s