MANIFIQUE

Trods lidt trist weekendvejr, har min weekend været rigtig skøn. Som tidligere skrevet, havde jeg dejligt besøg fra det danske, hvilket var SÅ hyggeligt. Tiden gik (i øvrigt meget meget hurtigt), med at se diverse attraktioner, shoppe lidt, og så spise god mad – absolut ikke en dårlig kombi.
Som øverste billeder viser, er foråret så småt kommet til Paris, og jeg elsker det! De fine blomstrene træer giver håb om at den lyse tid er lige om hjørnet, hvilket betyder masser af udendørs hygge, grill og lækkert sommerkluns.
I Paris er der masser af ældre smuk arkitektur, men skal man se noget at det yngre, og meget meget smukke syntes jeg, så kan “den nye Triumph-bue” af vores helt egen Spreckelsen virkelig anbefales at slå et smut forbi! Buen ligger ved La Defence, som er “det nye Paris” – ikke så traditionelt fransk, men meget sjovt at se.

Min forlængede weekend er derfor fløjet afsted i dejligt selvskab, glæder mig allerede nu til at se hende og hendes skønne familie snart igen. Nu vil jeg slænge mig tilbage med at dansk magasin, var så heldig at få en stak med på vejen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s