Hygsomt!

Min fødselsdag i går blev fejret i stor stil – i hyggeligt selvskab. Udover at den famøse banankage vakte lykke på arbejde, forsatte “fejringen” på restaurant om aftenen.

Nogle fine piger, havde været så søde at tilbringe deres tirsdag aften i mit selvskab, og således endte vi på Rendez-Vous, til en Mojito Royal – lavet på Champagne (servicemeddelelse; de har happyhour fra kl 17-20, 6 euro pr. cocktail), og derefter mad. De fleste af os fik noget så originalt som et styks fin burger, mens den fjerde lady fik salat med gedeost (den var god skulle jeg hilse fra hende og sige).
Ingen fødselsdag uden dessert, og vi endte da også med skønne sager, undertegnede fik en Crêpes, mens ovenstående eksemplar blev indtaget af nogle andre. Det var virkelig verdens største dessert, bestående af vandbakkelser, vanilleis, flødeskum og masser af chokoladesovs. Desserten hedder noget lignende “Polivini” eller “Pulissini” – ej, jeg kan ikke huske det, så hvis nogle kender den, så råb lige op!

EDIT; Som en flink læser tippede mig om, så hedder desserten “profiteroles” (og ja, jeg var langt fra i mine skud) – tak for hjælpen.

Aftenen var i hvertfald rigtig hyggelig, og jeg har derfor været en smule træt her til morges da jeg skulle op.

Selvom jeg ofte – (ja jeg har en fascination), poster billeder af sol- op og nedgange, skal i ikke snydes for denne flotte en af slagsen fra i morges på vej på arbejde. 

Dette indlæg blev udgivet i Denfert-Rochereau, Drinks, Hygge, Mad. Bogmærk permalinket.

4 svar til Hygsomt!

 1. detlillenips siger:

  Hej Natascha
  Faldt lige over din blog, og smugkiggede lidt – har nemlig selv boet i Paris, så det bragte minder frem 🙂
  Tror desserten hedder profiteroles, kan det ikke passe?
  Jeg er selv ved at prøve at arrangere et praktikophold, så jeg kan komme tilbage til byernes by.. Så jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor du har fundet dit praktiksted? Og din lejlighed?
  Sidst jeg var i Paris, var som studerende, så jeg boede på et uni-kollegium, men det kan jeg jo nok ikke regne med at gøre igen, hvis det nu lykkes mig at finde et praktiksted.
  På forhånd tak – og nyd din sidste måned i Paris!
  Venlig hilsen
  Kristine

  • Natascha siger:

   Hej Kristine,

   Tak for din hjaelp, for jo de hedder da “profiteroles” – nu kan jeg huske det!! 🙂

   Ja Paris er skoen, og det lyder fanstastisk at du skal tilbage igen. Ang. at finde praktik sted, saa er der ingen smutvej, andet end enten at “kende nogen”, eller ogsaa bare at sende en masse ansoeninger afsted – saa hav endelig taalmodighed, og begynd i god tid. Siden jeg for et aars tid siden selv var igang med soegninge, har jeg set at de fleste danske universiteters hjemmesider har nogle praktikpladser liggende, saa proev enten paa e-campus.dk eller ku.dk; til at starte med. Ellers maa du igang med uopfordrede ansoeninger, det gjorde jeg – det skal nok lykkedes dig!!! 🙂
   (Derudover ved jeg at flere franske firma har “pligt” fra deres ledelses side til at tage praktikanter ind, da det indenfor mange franske uddannelser er en obligatorisk del for den studerende).

   Mht. bolig, var jeg heldig at finde et fint vaerelse hos en soed fransk dame. Jeg fandt annoncen paa den danske kirkes hjemmeside, hvor der ofte kommer nye annoncer. Derudover er craigslist.fr og pap.fr gode soegemaskiner til vaerelser/studios – vaer dog opmaerksom paa svindlerer!!!!

   Haaber det hjalp dig lidt paa vej?

   Og tak for “tillykket”;)

 2. detlillenips siger:

  (Og så var jeg da vist lidt uhøflig dér – Tillykke med fødselsdagen!)

 3. detlillenips siger:

  Hej Natascha,
  Jeg fik åbenbart ikke tilmeldt mig svar på dit oplæg, så har først set det nu. Men tak for dine tip! Det er godt at høre, at du også har været ude med uopfordrede ansøgninger, og det er også godt at få en idé om, hvor man kan finde et værelse 🙂
  Håber, du er godt hjemme i Danmark igen og har nydt dit ophold i Byernes By!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s