Weekenden i billeder

Weekenden kom, og gik igen meget hurtigt – men sikken en af slagsen! Lørdag gik med at at hygge rundt i mit kvarter, se på gadekunst, og så sidde med fødderne oppe i Luxemburghaven, med en god bog og skøn sol. Sé det er livet!

Da jeg begyndte at fryse rumpetten gik turen hjemad, hvor jeg tilfældig støtte ind i en meget meget meget billig frisør. Frisørkæden hedder “TCHIP” – og deres motto er “Payer moins – vivre mieux” (“betal mindre – lev bedre”). For en vask+klip+føn tager de 19 euro, og med en helfarvning oveni, bliver det i alt 29 euro (200 kr for alt det!!!). Bixen skal dog også siges at være mere end stuvende fuld, derfor skal man afsætte god tid, og resultatet er  til slut rigtig fint!

Med fint hår, kunne jeg nu sammen med nogle ladies indtage byens natteliv! Turen gik (endnu engang) til James Headfield på Grandboulevard – hvilket er et skønt sted der absolut kan anbefales. Baren er casual, med hyggelige mennesker, mulighed for at sidde udenfor under varmelamper (der foregik hele vores aften) – og inde bagved er der dansegulv. Da baren lukkede klokken 2, gik turen lid længere nede af gaden til en irsk pub.
Aftenen blev sen, og vi endte med at være hjemme kl. halv 7 – dog med noget MEGET vigtigt under armen, nemlig en Mac D menu hver (som blev indtaget i sengen)- spørg mig ikke hvorfor jeg tog billed af menuen kl. prut om morgenen! Da S. og jeg stod op i løbet af formiddagen (middagen), inviterede det gode vejr os til at spise morgenmad i det fri, som betød endnu en skøn tur til Luxemburgparken. Maden bestod af kaffe to-go, brød, smothies, og så disse fine macarons – dog var de ALT for søde til at vi kunne nyde dem i den tilstand vi var i, så de blev fint pakket sammen igen efter fremvisning.

Alt i alt en skøn weekend som er fløjet – hvorhen ved jeg ikke. Hvad jeg derimod ved er at jeg kun har TO weekender tilbage, nu begynder tiden pludselig at løbe stærkt, snart er jeg hjemme igen, og mit eventyr er slut (dog er jeg helt sikker på at der efterfølgende vil starte et nyt).

Dette indlæg blev udgivet i Drinks, Fest, Hygge, Tanker. Bogmærk permalinket.

2 svar til Weekenden i billeder

  1. Maria Sørensen siger:

    Skønne billeder!
    Det lyder som om i har det fantastisk 🙂
    Men glæder mig nu til du kommer hjem snart! ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s