Shopping + forår

Tidligt fri, og så oven i købet på årets (parisernes) første shoppedag! Her er forår i luften, samt shopping, en bedre eftermiddag finder man vel næppe. Hvis vi københavnere tror at det er slemt at tage ind på strøget d. 27 december til “store-gave-bytte-dag-og-udsalgs-start”, så er det INGENTING i forhold til hvordan gaderne så ud her. Der var et virvar af mennesker, og inde i butikkerne blev det ikke mindre.
Jeg fik i løbet af 3 timer hamstret mig nogle gode basisvarer, der også kan bruges til foråret/sommeren, så det var bestemt moslen værd. Jeg fik bl.a. købt mig et fint tørklæde, expressokopper (de holder også i foråret! 😉 ), hvid skjorte og sorte jeans (som jeg i den grad trængte til) – fra henholdsvis COS og Zara.

Solen har også stået på himlen, fuglene har kvidret, hvilket betyder at vinteren (har vi overhovedet haft vinter i Paris), må være forbi – og hvor jeg dog glæder mig til at det bliver forår!!

Nu vil jeg tage et langt karbad, er træt i fusserne. Det der med er shoppe er jo ikke for sjov, burde næsten være en officiel sportsgren. CIAO!

Dette indlæg blev udgivet i COS, Shopping, Uncategorized, Zara. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s