Lysende stjerner….

I mine øreflipper, har jeg for tiden disse fine oxiderede stjerne fra Line og Jo. Jeg fik dem af min søde kæreste i julegave,  og jeg syntes de er så fine og diskrete, perfekt til et outfit hvor tøjet er i fokus. Jeg elsker det oxiderede look de har, med den rå overflade – helt sikkert et par der ligger i toppen af mine mest benyttede smykker pt!

I aften skulle den egentlig have stået på tøsehygge, men grundet træthed, mv. har vi rykket det til i morgen, hvilket herfra passer rigtig fint! Jeg er smadret ovenpå en lang uge, hvor jeg syntes det har været hårdt at indfinde sig med at man skal tidligt op, men ligeså meget  også at skulle indfinde sig i den franske hverdag igen. I morgen, efter en god nats søvn, er jeg igen frisk, og klar til en skøn dag, og ikke mindst en hyggelig aften.
Næste uge starter udsalget også hernede (og JA jeg glæder mig!) – helt præcis på onsdag d. 11. Jeg har set frem til udsalget, da jeg jo nåede at få et glimt af det danske udsalg mellem jul og nytår – og da var det jo ikke engang skudt ordentligt igang.

Hav en skøn weekend! Ciao.

Dette indlæg blev udgivet i Hygge, Smykker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s