For enden af regnbuen…

For enden af regnbuen siges det at der er en krukke med guld (og en dværg?!), jeg føler ikke yderligere for at undersøge det nærmere, da mit 2012 ser ud til at være fyldt med nye udfordringer og eventyrer.

I det kommende år, sker bl.a. følgende:

– Pr. 1 februar flytter jeg tilbage til Danmark, nærmere bestemt Frederiksberg – har dermed været i Paris i 5 måneder,
– Flytter jeg sammen med min kæreste
– Bliver færdig som bachelor i Interkulturel Markedskommunikation med fransk som sprog,
–  Regner med at jeg skal på en rar sommerferie
– Skal starte op med mine studiejob igen (glæder mig faktisk),
– Hygge en masse med min familie og venner,
– Nye eventyr venter forude – på nuværende tidspunkt ved jeg ikke hvad der reelt skal ske på uddannelses fronten. Jeg er sikker på at jeg skal have en kandidat, men om jeg hiver et år ud af kalenderen, og forsøger at finde noget arbejde der kan give mig noget erhvervserfaring, er endnu usikkert. Et er dog sikkert, og det er at jeg har brug for at komme tilbage til min hverdag igen, for den har jeg savnet, noget så inderligt (ikke at jeg ikke har elsket at være i Paris, men der har været mange savn).

2011 har været et skønt år, et år hvor jeg på mange måder har modnes, og personligt har det været yderst skelsættende. Jeg har indset hvor heldig og lykkelig jeg er, og hvor mange fantastiske mennesker jeg omgiver mig med i min hverdag. Jeg tror jeg har haft godt af at se mit liv og hverdag udefra for en stund – hvor jeg har haft mulighed for at reflektere og se om de valg jeg har truffet både i forhold til uddannelse og på det personlige plan har været rigtige – og det har de! Jeg har udviklet mig, men er nu også efterhåndenden klar til at afslutte disse fantastiske måneder, og vende snuden hjemad, til et liv og en hverdag som jeg (nu) virkelig savner , og sætter pris på!

(Hvis i forresten ser godt på billedet, så er der faktisk to regnbuer, parallelt med hinanden – den ene dog lidt utydelig. Billedet stammer fra min løbetur i går eftermiddags)

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s