Nytårsdage anno 2012

Så jeg igen tilbage i Paris, efter en dejlig ferie i Danmark. De sidste fire dage har jeg tilbragt med min kæreste, da vi besluttede at hoppe ind i det nye år sammen i Paris.

Vi ankom fredag, som blev brugt på bedste maner med shopping, lange gåture og om aftenen sushi og film. Sushi er generelt ret billigt i Paris (i forhold til københavnske priser), hvilket er en genial undskyldning for at snuppe sund fastfood.

Da det i forvejen var en weekend og et nytår i romantikkens tegn, besluttede vi nytårsdag at toppe det ved at hænge en hængelås med vores initialer på Pont Neuf. Traditionen siger, at hvis man hænger en lås på broen, og smider nøglerne i vandet, vil det pågældende par blive sammen for altid. Sukkersødt ikke?! Nytårsaften spiste vi på Saint Ferdinand, på 275 Boulevard Pereire, hvor vi fik det lækreste mad. Jeg vil faktisk ligefrem våge den påstand at jeg aldrig har spist så lækkert, og hver en øre var derfor givet godt ud.

Ovenstående billede, viser hvad jeg endte med at tage på, billedet blev dog taget omkring kl. 2., hvilken må have haft en indvirkning på det slørede resultat. Efter spisning tog vi hen til en privatfest, hvor der blev hygget, danset, og ikke mindst hoppet ind i det nye år.

Da vi vågnede d. 1. januar, var det enste rigtige at besøge den Gyldne Måge, hvor vi fik spist os godt mætte i junk. Efterfølgende stod den på et par timers dejlig gåtur, og en tur i biffen.
Vi endte med at se Hugo Cabret – en 3D film (derfor de smukke briller). Filmen omhandlede en dreng der prøvede at finde ud af sin skæbne, en meget fin film, tangerende til det eventyragtige.

Efter endt film, nåede vi tidsnok hjem til at streame X-Factor live, mens vi spiste skinkemadder.
Hvilke dejlige dage, jeg ser selvfølgelig frem til den næste måned i byernes by, men jeg glæder mig nu også til at komme hjem til det kære København, og få min dejlige og højtelskede hverdag igen.

Dette indlæg blev udgivet i Bio, Drinks, Hygge, Mad, Nytår, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s