Tomorrow

Ovenstående billeder er fra sidste vinter i Danmark, da vi absolut ikke kan prale af at have sne her i Paris – nærmere regn.

Hele dagen i dag har det regnet, og som om det ikke var nok, vågnede jeg præcis en time FOR SENT, skyndte mig at kværne en yoghurt til morgenmad, hvilket resulterede i gigantisk jordbærplet på ren skjorte. Da jeg endelig fik hastet mig frem til arbejde var chefen ikke mødt, og jeg havde derfor 1,5 time (kunne godt have taget og spist den yoghurt langsommere), til at falde lidt ned.
Arbejdet gik hurtigt, og togturen smertefrit, regnen havde dog resulteret i enormt glatte trapper på stationen, så bedst som jeg næsten er hjemme, skvatter jeg på trappen. Som om det ikke er nok, havde jeg overhørt at min telefon ringede (som tilfældigvis var min franske bank), hvilket nu betyder at banken er lukket, og mit dankort spæret!! (har så i dag modtaget brev om at jeg ikke har oplyst emailadresse, og de dermed sætter konto på standbye!!! (forstår altså ikke altid de franskmænd!!!!!)

Nå, så kom mine frustrationer ud – men syntes absolut ikke jeg har haft den heldigste dag. Jeg vil bare gerne hjem til DK nu, hygge med med alle de skønne mennesker der venter, gå lange ture på stranden (som nok ikke når at blive så smuk tiliset i år) og slappe af. Er i gang med at pakke. Det er helt mærkeligt at nu er det nu, uhh jeg er lidt spændt på i morgen, men glæder mig som bare hutten!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s