Sunshine

Ovenstående billeder, er små lykkelige stunder fra min dag i dag.
Dagen startede med en smuk solopgang da jeg kom frem til mit arbejde – blev helt varm indeni, trods kulden. Jeg kan ikke løbe fra det, men for mig er solen lig med lykke og minder mig om sommer og skønne varme tider.
Efter arbejde tog jeg ind ved Hotel de Ville, hvor denne traditionelle franske karrusel står. Den emmer af fransk historie, og minder mig om tivoliturer i København. Fra karrusellen, gik jeg sammen med M. hele vejen rundt om Luxemburg parken, og hjem til mig i Montparnasse – ihvertfald en god gåtur på 5 – km.

Da jeg kom hjem lå der et fint fint julekort fra mine forældre og søs. Ih, det varmer at modtage et sådan kort, som man ved afsenderen har taget sig tid til at udvælge, skrive og poste (og btw. så kom kortet til Paris på tre dage – det må siges at være hurtigt!)

Det sidste billede bevidner om at jeg har fået et kærlighedsforhold til DRs netTV, som jeg har brugt mange timer på at se. På deres arkiv er der mange gode programmer, programmer jeg nok var gået glip af hvis jeg var i Danmark (og havde den store tv-pakke).

Nu vil jeg snakke færdig med min søs på Skype, og eller bare glæde mig til at jeg nu kun skal sove 2 nætter mere, og så er jeg i DK!!!

Dette indlæg blev udgivet i Guidet tur, Hygge, Marais. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s