Countdown

Fire dage, quatre jours, four days, nu er jeg snart hjemme!! Den sidste tid inden min juleferie i DK er gået stærkt, men hvor ser jeg også frem til at nu er det snart nu. Jeg har ikke været i Danmark siden septemer, omend det nu egentlig ikke er selve landet jeg savner, men de dejlige mennesker jeg er omgivet af. Savner dem der får mig til at føle mig tryg, dem der får mig til at føle mig hjemme. Savner at være omgivet af mennesker der kender mig, ved hvad jeg mener, og ved hvordan/hvem jeg er, uden hele tiden at skulle have den pæne glade udadvente facade på.
Jeg lyder måske utaknemlig  nu, for jeg har trods alt også mødt mange dejlige mennesker hernede, mennesker der har gjort mit savn til mine elskede derhjemme  lidt mindre. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til at se mere til pigerne fra Paris når jeg kommer hjem, det er ikke et afsluttet kapitel blot fordi jeg rejser for real i februar.

Anyways, jeg er snart hjemme, det lyder som en stor gentagelse, men jeg kan ikke vente med at være på dansk grund, omgivet af familie, venner og ikke mindst min dejlige kæreste, som jeg savner helt dybt ind i maven.

Ude godt, men hjemme bedst.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s