Mmmm…..

Verdens bedste (det skam officielt rigtigt) fallafel sted hedder L’As du Fallafelog det er absolut ikke uden grund at den er blevet kåret! Det lille unikum ligger på 34 Rue des Rosiers i det 4. i Marais, dog er der ingen system i deres åbningstider, da de holder lukket når de føler for det (der er altid kø, så omsætningen må gå strygende).
Tilbage til maden, københavns fallafel kan god gå hjem at lægge sig, disse små kugler stegt kikærtefars, var krydrede, saftige, og ikke mindst varme. Brødet var hjemmelavet og friskt, og ligeså grønsagerne.
Hele herligheden koster blot 5 (!) euro, og blev spist på en trappe, iført en masse varm vintertøj, dog blev det lidt koldt for fingerne til sidst, men hyggeligt var det.

Udover at spise fallafel, har jeg her til aften også fået handlet lidt flere julegaver, er dog ikke færdig endnu – damn jeg syntes det er svært at finde på hvad man skal købe (især når bl.a. fædre ikke ønsker sig noget).

Går pt. og tæller ned, kan slet ikke vente med at komme hjem til DK igen, det bliver indtet mindre end fantastisk, og om præcis et døgn sidder jeg i flyveren nu!! Bliv nu d. 22!!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Hygge, Mad, Marais. Bogmærk permalinket.

Et svar til Mmmm…..

  1. Pingback: Hygsomt! | Les moments heureux

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s