Hygge

En grå tirsdag, blev i går aftes forvandlet til en hyggelig middag med godt selvskab. Vi fik charcutterie (større form for ostebord, hvor der bl.a. kan indgå lufttøret skinke, paté, ost, pølse, tarin, osv.), med rødvin til, og som om det ikke var hyggeligt nok sad vi udenfor under varmelamper og spiste (og vi har altså december månede!!). Elsker den måde at spise på, da det hele er så afslappet, og man får snakket en masse mens man sidder og nipper til maden.

Da jeg kom hjem efter maden, mødte ovenstående syn mig – nu er julen dælme også kommet til nr. 270 skal jeg love jer for! Og tro mod fransk skik og tradition blinkede samtlige lys i diskotakt!

Her til aften har jeg haft brug for en slapper, hvilket bl.a. har betydet en hurtig bagning af en gang pebernødder (tak mor for pebernødde krydderi – det er nu smart, og meget nemmere). Derudover fiksede jeg en lækker omelet, troede jeg, lige indtil den begyndte at brænde på. Jeg glæder mig altså til at få mig eget køkkenudstyr igen, og ordentlige (tykbundede) pander!

Nu vil jeg smække benene op, spise en pebernød og se lidt net TV. Forresten er der nu kun 8 dage til at jeg skal hjem til kære DK – gud hvor jeg dog glæder mig.

Mine "smukke" pebernødder (inden bagning)

Dette indlæg blev udgivet i Hygge, Jul, Kage, Mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s