2. søndag i advent

Weekenden er fløjet afsted, nu har vi 2 søndag i advent, men hvor har jeg hygget mig. Som tidligere nævn har jeg haft besøg af mine forældre weekenden over, og de er lige taget hjem.
Vi har brugt dagene på ren råhygge, med masser af lækker mad, gode drinks og lange gåturer. Ang. gåturerne, gik vi igår bl.a. oppe fra Champse-Elysee og helt ned til det 14 arrondissement – der er pænt langt skal jeg hilse at sige.
Som billederne antyder var vi også oppe på julemarkederne ved concordepladsen og Champse-Elysee, det er meget smukt, men der var desværre alt for mange mennesker.
Marais var derimod skøn at tulle rundt i, og der brugte vi mange timer på at shoppe og besøge diverse genbrugsbutikker – fik en smuk sort perlebluse, billeder følger måske senere.  Derudover er stemningen så dejlig der, og jeg kan bruge timer på bare at nyde atmosfæren deromkring.
Nederste billed viser to tallerkener med charcuterie, som er en form for tapas med diverse pølser, oste, patéer, osv. Virkelig hyggeligt at sidde og spise fælles omkring bordet, med brød og god vin – ægte fransk stemning er garanteret!

Nu hvor jeg har haft besøg hele weekenden er her lidt tomt, dog efterlod mine forældre fine adventgaver (man er vel stadig barn), pebernødder, adventslysestage og blade – hvad mere kan man ønske sig til en søndag eftermiddag? (jeg klager ihvertfald ikke) Julestemningen har alligevel indfundet sig her på Boulevard Raspail.

Forsat god anden søndag i advent!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til 2. søndag i advent

  1. Hvor ser det flot ud med alle de lys!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s