K.A.G.E

Kan man lide kage, skal man helt sikkert læse følgende. Parisernes ynglingssted hedder Le Loir Dans la Théière, og kan helt bestemt anbefales.
Cafeen er originalt en thesalon (dog en mere kitsh en af slagsen), beliggende på 3 Rue des Rosiers – i det 4. arrondissement.
Konceptet er at man for omkring 10 euro kan få en kande the (der er ihvertfald 3 kopper i), bestille kaffe eller lign. og dertil et stykke kage. Derefter går man ned  og vælger et stykke (de er store) kage fra kagebordet, og det hele bliver bragt op til bordet. Stemningen er hyggelig og uformel, med forskellige stole, god service, og og ægte fransk hipster stemning – turisterne har endnu ikke fået øjnene op for denne perle.
Grundet deres succes, skal man væbne sig med tålmodighed, da der de gange jeg har været der, altid er kø – dog er denne oftest hurtigt overstået. Kagerne skifter fra gang til gang, og på billedet fik vi bl.a. en chokoladekage (blandet med chokolademouse) med mandel halløj, og et andet stykke der var med god mørk chokolade, med en top af lys chokoladecreme – MUMS det var godt!

Her til aften har jeg haft en date med M. i Zara, hvor vi begge skulle tjekke deres nytårskjoler ud, dog uden held. Efterfølgende stod den på et stk. Mojito pr. mand, inden vi skiltes og begge skulle hjem. Jeg elsker seriøst at franskmændende bare mødes til en drink/kaffe inden de skal spise, det gør det meget nemmere at socialisere for en stund, blive updatet med det sidste nye, etc. uden at man skal afsætte en hel aften hvis man har travlt.

CIAO!


Dette indlæg blev udgivet i Hygge, Kage, Mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s