1. søndag i advent

1. søndag i advent – gud hvor går tiden stærkt! Dagen er endnu engang blevet brugt på dansk indendørs julemarked, hvor man kunne få sig en ægte oste-hørmer-mad på franner, den var absolut ikke at kimse af.
Billederne ovenfor viser julemarkedet for enden af Champse-Elysee, så fint og hyggeligt, med de mange små boder. Derudover spilledes der julemusik (og opera) ud fra højtalerne, perfekt til at lægge en ægte julestemning (følte næsten jeg var i Tivoli).
Generelt er jeg meget imponeret over boderne, og ser man bort fra den frygtelige ufo-belysning, så er der virkelig lagt an til mange kommende gåture der i december.

I går aftes mødes jeg med S. kl 17 allerede, til risengrød, stjerneflet, og ikke mindst vin. Ingen af os havde vist regnet med at vores “jule tam-tam” skulle trække sådan ud, men efter en masse vin og snak, var klokken pludselig blevet halv fire (hvilket absolut kan mærkes i knolden i dag, men sikke hyggeligt det var!). I dag har det derfor være dejligt bare at kunne sove længe, og dernæst nyde byen udendørs for et par timer.

Mislykket julestjerne

Nu vil jeg smække en god film på, og lade lidt op til den kommende arbejdsuge. Bon soir.

Dette indlæg blev udgivet i Hygge, Jul. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s