Forsøg på julestemning

Som man nok kunde læse mellem linjerne i går, var jeg absolut ikke særlig imponeret  er af franskmændendes julebelysning.
Selve tænding af lysende på Champse-Elysee er en stor årlig tradition, som i år blev præsenteret af Audrey Tautou bedst kendt fra filmen Amelié. Jeg fik dog aldrig set hende da scenen (nærmere et podie) var så lavt, at man ikke kunne skimte hende i menneskemængden. Fra flere franskmænd havde jeg hørt at lysene og hele ‘ceremonien’ skulle være fantastisk, så jeg må sige at jeg blev lidt skuffet da lysene enlig blev tændt (10 minutter for sent), og de viste sig som lysende ufoer rundt om træerne. Ikke nok med det, skiftede “ufoerne” farve hvert andet sekund, i alle regnbuensfarver, plus at de blinkede! Som i nok kan høre er jeg IKKE kommet i julestemning af i går, selvom det da var en “spændende” oplevelse (det havde været mere passende til nytårsaften).
Temaerne skifter åbenbart hvert år, og sidste år havde alle træerne været dækket af små lys, der lyste varmt – meget smukt så det ud på de billeder jeg har set (hvilket måske også gjorde sit til at smække forventningerne helt i vejret).

Anyways, det var rigtig hyggeligt i går, da jeg i det mindste var i rigtig godt selvskab. Derudover blev jeg endnu en gang bekræftet i hvor dejlige vores danske juletraditioner er (bare det at farverne for det meste er holdt i rød, grøn, guld og sølv) – gud hvor er jeg dog en sucker for alt hvad der har med jul at gøre!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s