Gaveideer til teenage søster

Kjole Zara, Hue Carhartt, Stiletter Nelly, Øreringe Nelly, Coatede Jeans Zara, “Diamonds” parfume Matas, Opi lak NLS 63 Matas, Ring Nelly

Jeg er så heldig at have en fem år yngre søster, der absolut er bevidst om hvad hun gerne vil have (og ikke have). Her er et lille udpluk af ting jeg er sikker på ville falde i hendes smag, og som er så ‘neutrale’ at de sikkert passer meget godt på betegnelsen “teenagesøster”.
I mens jeg har været bosat i Paris, har det gået mine næse forbi, at den famøse Carhartt hue har fået endnu en sæson (da både kæreste og nu søs har efterspurgt den). Jeg må sige at jeg ikke kan se det specielle i den, men ikke desto mindre varmer den da ørerne.

Nogle af tingene er ting jeg egentlig selv ville blive rigtig glad for, så som de coatede jeans fra Zara (har selv to par), den fine brune lak, og parfumen – må lige overveje om ikke disse skal flytte over på min egen personlige liste.

Udover en ‘materiel ting’ til søs, overvejer jeg en mere personlig gave. En sådan kunne meget vel være en oplevelse, som bio-tur, cafebesøg, eller noget tredje.

Nu vil jeg hoppe på hovedet i seng og læse lidt i min bog (‘Kvinden i buret‘) – den næste måneds tid kræver lidt ekstra kræfter i forhold til div. julearrangementer, cafeaftaler, mv. (ikke at jeg absolut brokker mig, for det er skønt).

Dette indlæg blev udgivet i Wish-list. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s