Tøsetur

Uhhh weekenden er gået stærkt, men hvor har den været skøn!! Jeg har haft besøg af tre smukke sild, som har skulle opleve hele Paris på en weekend (da det var første gang to af tøserne besøgte byen).
Vi boede på i det 9. arondissement, på et rigtig fint hotel til prisen. Kvarteret var ‘rigtig fransk’, og fra vores fine lille altan havde vi vue direkte til Sacre Coeur! Jeg vil klart anbefalde hotellet til alle, der “bare” ønsker et fint og rent hotel, belliggende rigtig centralt, i et roligt kvarter. Hotellet hedder Hotel Clauzel, og er BTW to-stjernet – dog ingen onde ord fra mig, da jeg absolut syntes det var pengene værd.

Alle de “obligatoriske” ting (Eiffeltårnet, Sacre Coeur, Triumfbuen, osv.) er blevet set, og vi har fået gået en masse, hvilket har bevirket MEGET ømme fødder. Det har været dejligt at have haft en “normal (velkendt)” weekend med pigerne, hvor vi har grinet, fjollet, shoppet (nogle mere end andre), og opdateret hinanden – jeg saver dem allerede (SNØFT). At snakke i virkeligheden er trods alt bedre end både Facebook og Skype, selvom det absolut ikke er så ringe.
Vejret har været fantastisk, og med sol og 20 grader,  har det føltes som forår. Undervejs på vores gåture måtte vi enda flere gange huske hinanden på at vi snart nærmer os den 1. advent, hvor tiden dog flyver!
Nu vil jeg slappe lidt af med nogle danske magaziner som pigerne tog med, inden jeg begynder at gøre klar til endnu en arbejdsdag i morgen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Tøsetur

  1. louise henriksen siger:

    Hej min skat,

    Tusind tak for en fantastisk weekend, hvor var det bare skønt at se dig igen 🙂 ❤
    (ja nu måtte jeg jo lige forbi den berygtede blok, hehe)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s