Selvforkælelse

I dag kom solen, og med solen (som dog var gået ned da jeg tog hjem), kom energien til at shoppe lidt selvforkælelses-halløj.

Er man løbet tør for cremer og makeup, er Paris – og generelt hele Frankrig, absolut ikke det værste sted at skulle shoppe det, da der findes et UTAL af lækre beauti-stores.
En af mine favoritter når det gælder sæbe, creme og shampoo er det franske ‘Yves Rocher’ (som man engang kunne få på postordre i DK, mens de i dag gerne sender fra deres internet store). Mærket er til at betale, og man får absolut en masse for sine penge. De minder meget om The Bodyshop, og konceptet må vist siges at være det samme, med at de har forskellige “duftserier” inden for cremer, shampoo, mv. Derudover har de også bærerdygtige, økologiske og allergivenlige serier.
Jeg endte med at købe en skøn shower gel med duft af vanilie, en god krops skrup med abrikoskerneolie, og så en håndcreme – for jeg skal dælme ikke nyde noget af at have tørre poter her i efterårskulden (som nu er blevet til varmen).

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s