Happy (strejkende) tirsdag !

Jeg var i tidernes morgen godt blevet advaret om de mange strejker inden for toglinjerne i Paris, men jeg havde da aldrig forestillet mig at de lige ville vælge at strejke i dag! Således har jeg brugt lidt over 5 (!) timer i alt, på turen til og fra arbejde, hvor størstedelen er blevet brugt på at stå udenfor i regnvejr og vente. Derudover, er menneskemyldret blevet studeret nøje – og hold nu fast der er mange forskellige typer mennesker der skal med det offentlige i Paris. Her snakker vi alle slags nationaliteter, aldre, religioner, socialklasser, mv. – egentlig meget interessant, dog ville jeg fortrække at togene kørte til tiden, da mine iagtagelser af folk blev ret kedelige i længden (og mine tæer frøs til is – de er stadig ikke tøet op).

Billedet ovenover, er taget her den anden morgen, hvor solen var på vej op, og vejret tegnede til at blive fantastisk (hvilket det også blev). I dag har det regnet, været gråvejr, og generelt bare rigtig trist efterårsvejr(øv!).

Nu vil jeg tage et langt varmt karbad for at få varmen, og så krydser jeg fingre for at togene kører (til tiden) i morgen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s