L.Y.K.K.E.L.I.G.

Min weekend er ikke mindre end fløjet afsted – og hvor har den bare været dejlig!

Det var SKØNT at få besøg af min prins, og hele weekenden har båret kraftigt præg af at vi bare skulle nyde livet, det har ligefrem føltes som en lille mini-ferie.

Fredag aften gik med at spise lækker sushi, og tulle rundt i mit kvarter. Derudover, har vi haft besøgt Louvre og set den kære Mona-Lisa, husk der er gratis indgang hvis du er EU-borger og under 25 år.

Mona-Lisa

Da sulten skulle stilles, stod den på ægte fransk Croque Mademoiselle – som består af en sandwich med skinke og ost, med to spejleæg på toppen. Den blev spist på en lille lokal fortovsrestaurant, dog var stemingen bedre end selve maden.

‘Pont Neuf’ blev også besøgt. Med sin beliggenhed lige midt i Seinen, tæt på Louvre, kunne vi ikke undgå den fine bro med de karakteristiske “kæreste-hængelåse” (det siges at hvis man låser en lås fast med indgraverede navne, og smider nøglen i Seinen, vil det blive de to udkårne for evigt).

Især søndagen blev brugt på “bare” at nyde Paris uden egentlige mål. Dette førte til et tilfældigt besøg på et lille lokalt marked, kaffedrikkeri, en tur i biffen (vi følte lige for at tage en slapper), og så  nød vi selvfølgelig det gode vejr, som vi trods alt have i ny og næ.

Croque Mademoiselle

Pont Neuf

For weekenden havde vi sat som “mål” (det store sager vi har med at gøre her), at vi gerne ville op i Triumfbuen om aftenen, for at nyde synet over Paris. Det lykkedes dog ikke i de første to forsøg at komme derop, da den var lukket – først grundet at vi kom for sent (de lukker kl. 21.30!) og dernæst fordi der var en mindeceremoni, højst sandsynligt for de faldne franskmænd i krigen. Tredjegang var lykkens gang, og vi fik dermed set Paris fra oven – hold nu op det var smukt, man skal dog huske at have bentøjet i orden, da der er MANGE trappetrin derop.

Udsyn fra Triumpfbuen

Udsigten er fortryllende, og med kig til 12 (vi talte selv) forskellige boulevarder, føler man virkelig at man er i verdens Paris’ navle.

Nu det mandag, og en ny uge venter forude. Jeg blunder dog stadig lidt ved minderne fra en fantastisk weekend, ville ønske den havde varet lidt endnu…

Dette indlæg blev udgivet i Efterår, Eiffeltårnet, Hygge, Mad, Triumfbuen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s