Om at leve i nuet – og om regn

Vejret for tiden er sådan rigtig godt trist, altså ikke på varme-skalaen, men nærmere med hensyn til at det har besluttet sig for at være gråt og hele tiden regne.
Regnen har dog været med til at fået mig til at tænke følgende tanke i dag:
På vej hjem i toget, mens jeg kiggede ud på regnen, gik det op for mig hvor meget jeg egentligt har lært om mig selv og min tilværelse mens jeg har været afsted. Jeg er super glad for at være afsted, og nyder det, alligevel har det fået mig til at tænke på hvor godt jeg har det med min hverdag i Danmark. Jeg elsker min lejlighed, at være omgivet af kæreste, familie og venner, samt studere, arbejde, træne, og hvad jeg ellers laver. Jeg ved godt det kan lyde frelst, men det er virkelig gået op for mig hvor meget man bør og SKAL leve i nuet, og jeg tror det er rigtig sundt og komme væk og se sin hverdag ‘udefra’.
Med det vil jeg nok bare sige at vi alle bør stoppe op (hvad enten man tager et halvt år ud af kalenderen og rejser væk, eller tænker sig grundigt om i 5 minutter), og se det dejlige ved hver dag, for det er der – måske nogle dage mere gemt end andre dage!

Smukke efterårs-træer

I dag mødte ovenstående syn mig fx på vej hjem fra arbejde, et syn jeg ikke kan genopleve om to uger, hvor træerne vil stå triste og nøgne.

Derudover har jeg haft glæden af min fine sweater – en trøje jeg har glædet mig til at have på, og som har lunet mig dagen igennem (ikke et ord om at den også har fældet en del lidt).

Fin angorastrik fra COS

Resten af aftenen skal gå med at færdiggøre den bog jeg er i gang med, samt lave en overraskelse til min kæreste som kommer i morgen aften – og uf jeg glæder mig helt vildt (ved godt man skal leve i nuet, men alligevel kan jeg ikke vente med at det bliver imorgen og jeg får fri fra arbejde og skal hente ham!).
CARPE DIEM!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Om at leve i nuet – og om regn

 1. Karin & Jens siger:

  Hej Skat – hvor er det bare dejligt, at se en 21 årig pige (tilmed min/vores datter!) reflektere så flot over livet!!! Jeg/Vi tror også, at det er fuldstændig “ubetalelligt” for dig (de 5 måneders ophold i Paris) – ikke mindst bliver du jo i den grad smadderskrap til fransk!!!

  Husk – det er week-end om 2 dage med endnu et besøg fra Danmark!!!!

  Knuzzz & Kram
  Mor & Far

 2. Karin & Jens siger:

  Vi ringer sammen i aften…..

  Knuzz Far

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s