Velkommen til “Les moments heureux”

Så er “Les moments heureux” en realitet. “Les moments heureux” er fransk og betyder lykkelige stunder, og det er lige nøjagtigt hvad jeg har. Jeg er en studerende pige, der til dagligt læser på CBS, og nu har taget et semester afsted til byernes by Paris, for at være i praktik i en fransk virksomhed.

Jeg har altid været fascineret af internettet som medie, og i særdeleshed blogs. Til dagligt læser jeg selv rigtig mange blogs, dog syntes jeg der mangler blogs omkring hvad det vil sige at rykke sine teltpæle op, og flytte til udlandet. Da jeg selv flyttede til Paris surfede jeg nettet tyndt for at finde information om bolig/legat-søgning, praktikpladser, andre unge i Paris osv., derfor håber jeg bloggen kan fungere som en hjælp til studerende der overvejer at flytte til udlandet for en kortere eller længere stund.

Bloggen kommer til at afspejle små lykkelige stunder, der både afspejler Paris og fransk kultur, men også stunder der omhandler mode, mad, kultur, og hvad der ellers lige falder mig ind.

Bloggen er primært skrevet for at fungere som en slags dagbog, både for familie og venner – men også for alle andre der har interesse for det franske (eller også bare for lykkelige stunder).

I hvertfald velkommen til, og rigtig god læsning!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Velkommen til “Les moments heureux”

  1. Line siger:

    Ih hvor fint med en blog, så vi kan følge med i dit franske liv. 🙂
    Jeg glæder mig til at besøge dig inden længe. Det bliver så hyggeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s